Constructii Civile

SIMHOUSE se remarca printr-o activitate dominanta pe piata constructiilor civile intr-o gama diversificata, de la imobile de locuinte complexe, la sedii pentru banci, firme, hoteluri, centre comerciale, etc.
Procesele tehnologice moderne si complexe aplicate de catre un personal cu grad inalt de calificare si experienta in constructii, precum si respectarea proiectelor si standardelor in vigoare, garanteaza avantajele deosebite pentru clientii care ne-au ales.
Performantele obtinute de SIMHOUSE pe acest segment al constructiilor sunt rezultatul aplicarii unei politicii flexibile si reale a managementului calitatii lucrarilor, astfel incat raportul cantitate - calitate - pret - durata de executie este extrem de atractiv pentru clientii nostri.


Constructii industriale

Tendintele actuale in domeniul constructiilor industriale sunt cu totul speciale si moderne fata de trecut. Atat structura de rezistenta, cat si aspectul arhitectural constituie provocari in cea ce priveste alegerea unor tehnologii performante corespunzatoare exigentelor standardelor de calitate nationale si europene.
SIMHOUSE executa cu succes lucrari de amenajari exterioare, interioare si consolidari la constructii industriale existente, lucrari noi de hale de productie, depozite cu structuri metalice sau din beton.
Personalul de executie calificat condus de o echipa tehnica de profesionisti asigura calitatea lucrarilor din toate punctele de vedere.